Güzellik

Botoks Etkisi Gösteren Kremler Hangileridir?

Botoks Etkisi Gösteren Kremler Hangileridir? Zaman karşı meydan okuyan cildinize uygulanan kremler vardır. Cildiniz için botoks etkisi gösteren kremler vardır.

Botoks etkisi gösteren kremler cildinizde en fazla göz çevresinde olan kırışıklar için uygulanır. Kırışıklıkların doğal olduğu zamana ve yer çekimine karşı konulması zor bir durumdur. Fakat bu durumu kullanılan bakım ürünleri ve kırışıklıklar için kullanılan kremler ile gerilemesi mümkündür. Kullanılan kremler cildiniz gözle görülür bir şekilde azalma olacaktır.

Piyasada tercih edilen sayıları fazla olan botoks etkisi kremler sayesinde kırışık azalmasını ve cildinizin gençleştiğini gözle görülür şekilde fark edilecektir. Artık ameliyat gerektirmeden botoks etkisi yapan kremler sayesinde cildine önem veren herkes için uygun kremlerdir. Yüz kaslarınızda oluşan gevşemeler, sarkmalar için cildinize her geçen gün ilerleme kat eden bu kremler ile cildinizin olmasını istediğiniz etkiyi sağlayabilirsiniz. Kırışık görünümlerinizin azalmasını istiyorsanız, cildinizin yeni görünümüne kavuşmasını istiyorsanız besleyici ve dış etkenlere karşı koruyan bu kremleri denemelisiniz.

Botoks Etkili Kremler

Botoks etkisi yapan kremler öncelikle ciltteki kasları gevşetir ve kasların kasılmasını önler. İlk kullanımdan sonra etkisini göstermeye başlayan bu kremler ayrıca cildinizin rahatlamasını sağlamaktadır.  İçeriğindeki ilave maddeler ile ciltteki gerginliği yok ederek cildin esnek olmasını ve esnek durmasını sağlıyor. Cildinizi dış etkenlere karşıda koruyarak cildinizi beslemektedir.

Botoks etkisi yapan kremlerden birkaçı;

  • Lancome Resolution D-Contraxol; mimik çizgilerini ve yüzdeki kırışıklıkları giderir. Cildin kasılmasını önler. Cildin genç görünümüne kavuşturur. Güneş ışınlarına karşı korur. Cilt kalitesini arttırır, hücre yenilenmesini sağlar. Cildin nem seviyesini korur.
  • DDF Wrinkle Relax; kolajen elastin üretimini arttırır. Böylece cilt elastikiyetine kavuşumunu sağlar. Kullanımdan 15 gün sonra gözle görülür bir iyileşme sağlıyor. Kaş arası, göz çevresi için etkili bir üründür.
  • L’Oreal Deermo-Expertise Decontract’Rides; kasların kasılmasını önler, kalsiyum salgılanmasını düzenler. Çizgi oluşumunu önler. İçindeki özel olarak yerleştirilen parfüm kasları rahatlatır. Güneş ışınlarına karşı koruyucudur.
  • Helena Rubinstein Expressionist; Yüzdeki kırışıklıkları enjekte yolu ile bloke edilmesini sağlayan özelliğe sahiptir. Cilde elastiki bir özellik oluşmasını sağlar. İfade çizgilerini onarır.

Botoks kremleri 30 yaş ile beraber kullanılmaya başlanmalıdır. Böylece erken yaşta yaşlanmaya karşı müdahale etmeye başlamış olursunuz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu