Moda

2022 Kadın İlkbahar-Yaz Trendleri Nelerdir?

2022 Kadın İlkbahar-Yaz Trendleri Nelerdir? Geçtiğimiz yıllarda pandeminin de etkisiyle moda sektörünün İlkbahar-Yaz modasında daha rahat daha salaş modeller ön plandaydı. Peki bu sene trend olanlar neler? İşte detaylar..

2022 Kadın İlkbahar-Yaz Trendleri Nelerdir? 2022 yılının İlkbahar-Yaz modasına baktığımızda kadınları hem rahat kombinlerle hem de daha özgüvenli ve daha iddialı kombinlerle göreceğiz. Çünkü 2022 yılında İlkbahar ve Yaz aylarında iddialı ve şık kombinlerde çok trend olacak.

2022 Yılınıın İlkbahar-Yaz Trendleri

Transparan ve tül modeller: 2022 yılının ilkbahar yaz modasında transparan elbiseler kadınlar arasında çok trend olacak. Özellikle sıcak yaz havalarında tercih edilecek transparan elbiselerle kadınlar bu yaz çok iddialı görünecek. Gene bu ilkbahar yaz aylarında tülle süslenmiş bluzlar ya da elbiselerde çok moda olacak.

Parıltılı modeller: Dediğimiz gibi bu sene ilkbahar yaz aylarında hanımlarımız çık şık ve iddialı görünecek. Çünkü bu senenin ilkbahar yaz modasında kadınlarda parıltılı kıyafetlerde çok trend olacak. Parıltılı bluzlar, pantolonlar ya da elbiseler bu sene hanımların gardolaplarında yerlerini alırken, bu kıyafetlerle hanımlar adeta ilkbahar ve yaz aylarında parıldayacak.

60’lı yıllar: 2022 yılının ilkbahar yaz aylarında ünlü modacıların defilelerine göre 60’lı yılların rüzgarları esecek. Buna göre 60’lı yılların modası olan zarif kesimler hanımlar arasında trend olacak. Özellikle bu zarif kesimler etek ceket takımlarında sıklıkla görülecek. Gene 60’lı yılların başka bir trendi olan kalem eteklerde bu sene hanımlar arasında trend olacak.

Katmanlı kıyafetler: Bu sene özellikle ilkbahar aylarında katmanlı kıyafetler çok tercih edilecek. Buna göre bir bir bluzun üzerine gömlek giyilebilecek ya da bir elbisenin üzerine rahat yazlık bir ceket giyilebilecek. Yalnız kıyafetleri kombinlerken birbirinden alakasız parçalar değil tam tersine birbirine uygun kıyafetler kullanılacak.

Aynı renk kotlar: İlkbahar yaz modası arasında bu sene kotlar çok moda olacak. Hatta o kadar ki aynı renk kot gömlekle aynı renk pantolon ya da kot etek kombinlenebilecek. Böylece aynı renk modası ilkbahar ve yaz aylarında kotlarla devam edecek.

Bermuda şortlar: Bu sene özellikle yaz aylarında bermuda şortlar çok moda olacak. Özellikle hanımlar yaz aylarında düz bir T-shirt’ün altına giyebileceği rengarenk bir bermuda şortla hem daha şık hem daha güzel görünebilecek.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu