Dekorasyon

2015 Yazlık Evlerde Hakim Olan Dekorasyonlar

2015 yazlık ev dekorasyonu çok renkli ve çeşitli olarak karşımıza çıkacak. Evler daha ferah ve daha geniş görünecek. Yaz aylarında daha sıklıkla kullanılan yazlık evlerin daha ferah, daha şık ve daha geniş görünmesi gerekir. Çünkü yazlık ev sahipleri yoğun kış günlerinden çıkmıştır ve dinlenmek, eğlenmek amacı ile yazlıklarına giderler.

Büyük Ayna ve Tablolar

2015 yazlık ev dekorasyonu ile duvarlarda hiç alışık olunmadığı kadar büyük ayna ve tablolar hakim oluyor.

 

Büyük Ayna ve Tablolar
Büyük Ayna ve Tablolar

 

 

Büyük Ayna ve Tablolar
Büyük Ayna ve Tablolar

Zeminden Tezgahlara Kadar Aynı Malzeme Kullanılıyor

2015 yazlık ev dekorasyonu ile zeminden duvarlara kadar aynı malzemeden yapılmış parçaları göreceğiz. Böylece dekorasyonda yeni bir çığır açılacak ve insanlar kendilerini bir bütünün içinde hissedecekler. Zemin ve duvarlarda aynı parçalar yer aldığı gibi tezgahlar da aynı parçadan yapılacak. Kişisel tarzları yaratmak için ikonik parçalar kullanılacak. Yatak odasındaki ve çocuk odasındaki yataklar duvar ile bütünleşmiş gibi yerleştirilecek. Böylece tek parça anlayışına yataklar da uyum sağlayacak.

Çevreci Tasarımlar Ön Plana Çıkacak

2015 yazlık evlerde çevreci tasarımlar ön plana çıkıyor. Duvarlarda büyük ayna ve tabloların yanı sıra multimedya sistemleri de dekorasyon sisteminin içine giriyor. Böylece televizyon üniteleri de tüm duvarı kaplıyor.

Çevreci Tasarımlar Ön Plana Çıkacak

Yazlık Evlerde Banyo Modası

Banyolarda geçen sezon gibi kuvars malzemeler kullanılmaya devam ediyor. Salonda gördüğümüz tek parça izlenimi banyolarda da hakim olacak. Banyolarda duş bölümü artık ayrılmayacak ve banyo ile bir bütünmüş izlenimi verecek. Geçen sezon beyazın hakim olduğu duvarların yerini gri duvarların yer aldığını göreceğiz. Grinin tonları duvarlara çok yakışacak ve bu sezon gri en moda nötr rengi olacak. Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta var fazla nötre kaçmamak. Arka plan rengi olarak nötr gri renginin tonlarını kullandığımızda aksesuarların ve diğer parçaların daha farklı renk tonlarında olmasına dikkat etmeliyiz.

 

 

Yazlık Evlerde Banyo Modası
Yazlık Evlerde Banyo Modası

2015 Yazlık Yatak Odası Modası

2015 yazlık modasında tek malzeme ve parçada değil bütünde uyumluk ilkesi baskın çıkıyor. Yatak duvara bitişikmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Bunu yapar iken yatak başlıkları kullanılmayıp yataklar duvar ile birlikte tasarlanıyor.

Dolaplarda ise içi ışıklı şeffaf kapaklar kullanılıyor. Odada krem ve beyaz tonları hakim oluyor. Böylece odaya huzur veren bir görüntü yaratılıyor. Salondaki devasal büyüklükteki aynaların yerine yatak odalarında çok büyük boy aynaları yer alıyor.

2015 Yazlık Yatak Odası Modası
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu