Moda

2022 Yılının Makyaj Trendleri Nasıl Olacak?

2022 Yılının Makyaj Trendleri Nasıl Olacak? 2022 yılının makyaj trendleri geçtiğimiz yılların aksine daha da renkli geçecek renkli eyelinerlar, renkli rujlar, renkli lip glosslar, renkli maskaralar bu sezonun Trend makyaj favorileri arasına girecek. Özellikle yaz mevsiminde renkli eyelinerlar gündüz şıklığına eşlik ederken buğulu gözler akşam davetleriniz için vazgeçilmez olacak. İşte 2022 yılının makyaj trendleri hakkındaki merak edilen tüm detayları sizler için ele aldık.

2022 Yılının Makyaj Trendleri Nasıl Olacak? 2022 yılında özellikle Elmacık kemiklerinin daha belirgin olduğu dudakların daha koyu gözlerin daha koyu olduğu makyajlar karşımıza çıkıyor. 2022 yılında fondöten kullanımının oldukça azaldığını görüyoruz. Özellikle BB kremler bu noktada ön plana çıkmış durumda. Artık kalıp kalıp fondöten kullanımı yok denecek kadar az. Genel olarak likit ürünler kullanılarak daha doğal görünümler elde edilmektedir. Özellikle kahverengi kalemler ile yapay Çiller yapılmaktadır. Gündüz bu tarz görünümler tercih edilirken akşamları biraz daha ağır makyajlar tercih edilmektedir. Ancak yine de doğal cilt görünümünden vazgeçilmeyecek.

Buğulu Gözler

2022 yılında Buğulu göz makyajları ve bakır tonlardaki farlar bu senenin yıldızı haline gelecek. Gözlerde genel olarak mürdüm tonları bakır tonları ve renkli maskaralar ön plana çıkıyor. Genel olarak net eyelinerlar yerine Buğulu göz makyajları tercih edilecek Buğulu göz makyajlarında özellikle farklı renk tonları da makyajı eşlik edecek.

Belirgin Elmacık Kemikleri

2022 yılında Elmacık kemikleri makyajlarda daha da belirginleşmiş durumda. Likit allıklar ile Yanaklar daha da belirginleşmiş olacak.

Kaş Laminasyonu-Kirpik Lifting

2022 yılında oldukça popüler olan kaş laminasyonu kirpik liftingleri gibi işlemler sebebiyle makyaj çantalarından kaç sabitleyiciler eksik ettirmeyecek gibi duruyor. Geçtiğimiz yıllara oranla ışıltılı makyajların aksine daha donuk daha mat görünümler tercih edilecek. Özellikle highlighterlar yerine primerlar ön plana çıkacak. 2022 yılının yaz aylarında daha renkli makyajlar ön plana çıkıyor. Özellikle renkli eyelinerlar 2022 yazının vazgeçilmez bir makyaj trendi haline gelecek.

Renkli Maskaralar

Geçtiğimiz yıllarda da popüler olan renkli maskaralar 2022 yılının yaz ayında da tercih edilecek özellikle mürdüm ve mavi tonları renkli makyajlara eşlik edecek. 2022 yılında dudaklarda daha belirgin daha ışıltılı tonlar tercih edilecek. Artık rujların aksine lip glosslar kullanılmaya başlanacak..

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu