Trend & Moda

Aker Çanta Modelleri

Çanta hanımların en önemli aksesuarlarından birisi… Her kıyafete, her giyim tarzına göre farklı çantalar için Aker çanta modellerine göz atmakta yarar var. 2017 çanta modasında nakışlı kumaş çantalar göz dolduruyor. Çiçek desenli nakışların hakim olduğu çantalar özellikle 2017 yılının yazın da çok kullanacağınız modeller arasında. Aker markası çanta koleksiyonlarında çoğunlukla deri modellere ağırlık vermektedir. Klasik giyinmeyi seven tesettürlü hanımların çok beğendiği ve tarzlarına uygun ürünleri rahatlıkla bulabilecekleri Aker markası sezon sonlarındaki indirimleri ile de son derece uygun fiyatlıdır.

Aker Tesettür Abiye Modelleri

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonları da açıldı. Yakınlarının özel günlerinde kim şıklığı ile göz doldurmak istemez ki. Aker tesettür abiye modelleri 2017 yılına damgasını vuracak nitelikte. Aker elbise modellerinde tercih edilen renkler arasında mürdüm, gri ve yeşil yer alıyor. Mevlana model abiyeler tesettürlü hanımlar için en doğru tercihler arasında yer alacağa benziyor.  Abiyelerde son birkaç yıldır ağırlıklı olarak kullanılmakta olan dantel detaylardan 2017 yılında uzaklaşıldığını görmekteyiz. 2017 tesettür abiye modasında daha çok kendinden simli kumaşlar tercih edilmekte ve elbiselerde taş detaylarına ağırlık verilmektedir. Arkası uzun önü kısa olan abiye modelleri de son trend olan bir diğer modellerden birisidir.

Aker 2017 Eşarp Modelleri

Aker eşarp modelleri 2017 yılına damgasını vuracak nitelikte… Aker markasının en iyi olduğu alanların başında eşarp sektörü gösterilmekte. Birbirinden canlı renk ve modelleri bulabileceğiniz Aker eşarp koleksiyonunda ipek ve sentetik eşarplar bulunmakta. Ayrıca tesettür şal modellerinin de yer almakta olduğu Aker koleksiyonu uygun fiyatlı ürün seçenekleri ile de gönlünüzü çalacaktır. 2017 eşarp modasında hakim olan renklerin başında haki ve toprak tonları gelmektedir. Dijital baskı eşarpların son derece moda olduğu 2017 yılında

Aker Tesettür Elbise Modelleri

Gömlek elbiseler bu yıl son derece trend… Dilerseniz tunik olarak kullanabileceğiniz dilerseniz elbise olarak kullanabileceğiniz bu elbiseler hem son derece rahat hem de son derece şık. 2017 tesettür modasının en gözde parçalarından olan bu elbiseleri Aker tesettür elbise modelleri arasından kolaylıkla bulabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu